Loading

Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

015/31-31-32

info@tpholliday.com

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 9 - 15 | Nedelja: zatvoreno

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 09:00 - 15:00
Pozovite nas 015/31-31-32
Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

Tri linije za vršenje tehničkog pregleda

Tehnički pregled Holliday poseduje tri linije za vršenje tehničkog pregleda svih vrsta putničkih  vozila, kamiona, tegljačaprikolica i poluprikolicamopedamotocikalagrađevinskih i radnih mašinatraktoraautobusa, vozila sa 4×4 pogonom.

Tri linije za tehnički pregled  obezbeđuju  veći broj termina koje možete da zakažete i obavite tehnički pregled svog vozila. Samim tim, manje su gužve i nema čekanja! Posedujemo najsavremeniju opremu koja je druga po redu instalirana u Evropi. Sasvim je u skladu sa propisanim standardima i pravilnicima.

Tri linije za vršenje tehničkog pregleda

Na linijama tehničkog pregleda instalirani su uređaji poslednje generacije Hofman Marinković. SAFELANE 204-RP je najnovija, moderna i revolucionarna test linija firme HOFMANN. Odlikuju je modularni dizajn i najnovija tehnička rešenja za tehnički pregled vozila.

Pozovite nas i zakažite već danas Vaš termin. Tehnički pregled možete izvršiti do 30 dana pre isteka registracije, samim tim unapred izaberite dan i vreme koje baš Vama odgovara. 

Od  trenutka kada registrujete svoje vozilo kod nas, i to postaje naša briga. Naš tim je tu da nadalje brine o datumu isteka registracije Vašeg vozila i obavesti Vas blagovremeno o tome.

Tri linije za vršenje tehničkog pregleda