Loading

Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

015/31-31-32

info@tpholliday.com

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 9 - 15 | Nedelja: zatvoreno

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 09:00 - 15:00
Pozovite nas 015/31-31-32
Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

Tehnički pregled kvad vozila

Tehnički pregled kvad vozila nekada je bio mnogo zahtevniji i teži. Ipak, sada zahvaljujući modernoj tehnologiji, moguće ga je obaviti brzo i lako. TP Holliday je tehnički pregled iz Šapca gde možete da obavite tehnički pregled svih vrsta vozila, pa i vozila sa 4×4 pogonom, kao i tehnički pregled kvad vozila.

Tehnički pregled kvad vozila - TP Holliday

ATV vozila, odnosno kvad vozila spadaju u kategoriju teških četvorocikla, odnosno vozila preko 50 kubika ili 4 kilovata. Za njihovu vožnju potrebna je B1 kategorija, a njima mogu da upravljaju samo stariji od 18 godina. Ujedno, obavezna je zaštitna oprema za ATV vozače.

Registracija se vrši jednom godišnje i na period od godinu dana, a moguće je i za manji period. najkraći period na koji može da se registruje ATV ili kvad vozilo je mesec dana.

Pre registracije obavezno je obaviti tehnički pregled vozila, koji se vrši isto kao i kod motora.

Tehnicki pregled kvadova

ATV i KVAD vozila

Ova vozila konstruisana su tako da vozač tokom vožnje mora da bude aktivan. Ujedno, ova vozila se neretko koriste radi podizanja adrenalina i voze se na ekstreman način. Upravo je to jedan od razloga zašto je tehnička ispravnost obavezna. Mora se strogo voditi računa o stanju u kom se nalaze vitalni delovi vozila.

Važno je pobrinuti se da ovakva vozila uvek budu ispravna, a da njihov kočioni sistem bude u perfektnom stanju.

Kvad vozila, kao i sva ostala terenska vozila sa pogonom 4×4 moguće je tehnički pregledati i prekontrolisati u TP Holliday-u. Pored toga, vršimo i registraciju bez odlaska u MUP. Potrebno je samo da rezervišete svoj termin tehničkog pregleda, a sve ostalo je naša briga.

Imajte na umu da kod nas možete da obavite i sve ostale vrste plaćanja putem PaySpot platne institucije, bez čekanja u redovima i bez gužve. Brzo i lako rezervišite svoj termin i obavite tehnički pregled kvad vozila.