Loading

Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

015/31-31-32

info@tpholliday.com

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 9 - 15 | Nedelja: zatvoreno

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 09:00 - 15:00
Pozovite nas 015/31-31-32
Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

Osiguranje

Osiguranje vozila obavezno je prilikom registracije dvotočkaša ili četvorotočkaša. U TP Holliday-u u Šapcu možete prilikom registracije vozila (koja je moguća bez odlaska u MUP) ujedno i da osigurate voziloputnikedomaćinstvo, ali i da kupite zdravstveno osiguranje.

Ono što nas izdvaja i razlikuje od drugih tehničkih pregleda jeste i zdravstveno osiguranje sa COVID-19 pokrićem.

Autoodgovornost

Osiguranje od autoodgovornosti kupuje se kod nas, u TP Holliday-u, na licu mesta! Sarađujemo sa vodećim osiguravajućim kućama i zapošljavamo lice koje poseduje licencu Narodne banke Srbije za izdavanje polisa osiguranja.

Osiguranje od autoodgovornosti je po zakonu obavezno osiguranje kojim je pokrivena odgovornost vlasnika, odnosno korisnika motornog vozila za materijalnu i nematerijalnu štetu koju upotrebom vozila nanese trećim licima.Polisu osiguranja od autoodgovornosti možete platiti na rate, putem administrativne zabrane ili čekovima građana, sa odloženim plaćanjem mesec dana.

Zeleni karton

Izdavanje zelenog kartona za par minuta, po ceni od 2000 dinara. Potrebna je samo polisa obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i saobraćajna dozvola vozila.

Zelena karta potrebna je kao dokaz da za svoje vozilo imate zaključeno osiguranje od autoodgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva i time obezbeđujete osiguravajuću zaštitu za štetu koju svojim vozilom pričinite trećim licima u toku boravka u nekoj od zemalja članica sistema zelene karte. Zelena karta obavezna je za Rusiju, Belorusiju, Ukrajinu, Moldaviju, Tursku, Izrael, Iran, Makedoniju, Albaniju, Tunis, Maroko.

Osiguranje stakala (na licu mesta)

Osiguranje stakala na vozilu, naziva se još i delimično kasko osiguranje. Njime se osiguravaju sva stakla na vozilu izuzev farova, stakla ili plastike na svetlosnim uređajima, ogledalima i krovu vozila (uključujući i stakleni krov).

Zapošljavamo lice sa licencom NBS za poslove zastupanja u osiguranju, pa se osiguranje stakala vrši na licu mesta, bez odlaska u filijalu. Osiguranje stakala (delimični kasko) obezbeđuje osiguranje za sva stakla na vozilu, izuzev stakala na svetlima i ogledalima. Povoljne cene, jednostavan postupak zaključenja polise osiguranja stakala.

TP Holliday nudi vam povoljne cene, a postupak zaključenja polise osiguranja je veoma jednostavan i može se zaključiti na licu mesta.

Delimično kasko osiguranje koristi se za:

  • Putnička vozila;
  • Teretna vozila;
  • Autobuse.

Osiguranje stakala najčešče se ugovara uz polisu obaveznog osiguranja (obezbeđenje od autoodgovornosti) i zaključuje se kod osiguravača kod kojeg imate polisu autoodgovornosti.

Osnovni uslov za zaključenje je pregled vozila i fotografisanje svih stakala na vozilu.

Osiguranje putnika (već od 315 dinara za 5 putnika u vozilu)

Putujte bezbedno uz osiguranje svih putnika i vozača u Vašem vozilu. Na licu mesta po povoljnoj ceni od već 315 dinara za 5 putnika na period od godinu dana obezbedite sva lica u vozilu od posledica nezgode i nesrećnog slučaja u vožnji.

Kasko osiguranje (na 12 rata)

Na licu mesta, po jednostavnoj proceduri obezbedite kasko osiguranje već danas, a platite i do 12 meseci kasnije.

Kasko osiguranjem osiguranik osigurava sopstveno motorno vozilo i šteta se isplaćuje bez obzira na krivicu. Samim tim, u slučaju saobraćajne nezgode, polisa osiguranja od autoodgovornosti je osnov za naknadu štete koju prouzrokujete na vozilu trećeg lica, a polisa kasko osiguranja je osnov za naknadu štete koja nastane na vašem vozilu.

Najpovoljnije kasko osiguranje sa plaćanjem i do 12 mesečnih rata možete ugovoriti u našem objektu.

osiguranje domacinstva

Osiguranje domaćinstva (već od 1 EUR po m2)

U prostorijama modernog TP Holliday-a možete da kupite i osiguranje domaćinstva i to po već od 1 EUR po metru kvadratnom.

Osiguranje domaćinstva podrazumeva osiguravanje nastanjenih i nenastanjenih stanova i kuća na teritoriji Republike Srbije.

Osim toga, ova vrsta osiguranja podrazumeva i mogućnost obezbeđivanja pomoćnih objekata (ukoliko se nalaze na istoj lokaciji).

Putno zdravstveno osiguranje (COVID-19 pokriće)

Putno zdravstveno osiguranje podrazumeva zaštitu lica od nezgoda i nesreća, kao i bolesti koje mogu da se dogode prilikom putovanja. Najnovija ponuda TP Holliday-a jeste i vid zdravstvenog osiguranja sa COVID-19 pokrićem. Nakon globalnog problema sa pandemijom korona virusa, neophodna je preventiva i zaštita više nego ikada ranije.

Cena osiguranja je 2 EUR po danu. Procedura za kupovinu osiguranja je veoma jednostavna i brza, a potreban je samo pasoš putnika.

U TP Holliday-u možete da kupite zdravstveno sa COVID-19 pokrićem do 30 dana. Ukoliko se utvrdi da ste pozitivni na korona viruszdravstveno osiguranje će pokrivati troškove: testova, lečenja, kupovine lekova, a ujedno bićete u konstantnom kontaktu sa podrškom.