Loading

Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

015/31-31-32

info@tpholliday.com

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 9 - 15 | Nedelja: zatvoreno

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 09:00 - 15:00
Pozovite nas 015/31-31-32
Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

Ispitno mesto za kontorlisanje i ispitivanje vozila

Ispitivanje prepravljenih i vozila iz uvoza - Tehnički pregled Holliday

Ispitivanje vozila koja vlasnik želi da registruje neophodno je obaviti PRE tehničkog pregleda vozila.

Vozila koja moraju da prođu kroz ispitivanje:

  • Benzinska vozila koja za pokretanje i vožnju koriste TNG – neophodno je izvršiti pregled vozila i atestiranje plina;
  • Vozila iz uvoza (iz bilo koje države);
  • Automobili i druga vozila sa zatamnjenim staklima;
  • Vozila sa promenjenim farovima;
  • Vozila na kojima je dodata kuka;
  • Vozila koja su prepravljana na bilo koji drugi način (menjane sijalice u farovima, spuštena vozila, farbana vozila).

 

Ispitno mesto za kontorlisanje i ispitvanje vozila - Tehnički pregled Holloday

Vršimo ispitivanje i tehnički pregled za sve vrste vozila. Imamo mogućnost obavljanja ispitivanja za dva vozila istovremeno. Ujedno, izdajemo i uverenje o ispravnosti ili ispitivanju vozila.

Na ispitnom mestu za kontrolisanje i ispitivanje vozila neophodno je pregledati i utvrditi tehničku i funkcionalnu ispravnost vozila iz uvoza, vozila na TNG (tečni naftni gas, odnosno plin), vozila sa zastakljenim staklima, kao i na bilo koji način prepravljenih vozila.

Ispitivanje vozila (atestiranje) definisano je Zakonom o bezbednosti saobraćaja. Svako pojedinačno proizvedeno ili prepravljeno vozilo mora biti ispitano kako bi se ustanovilo da li izvršene prepravke zadovoljavaju zakonska i podzakonska akte.

Ispitivanje, odnosno kontrolisanje vozila koje se uvozi kao upotrebljavano je definisano Pravilnikom o ispitivanju vozila. Ovoj vrsti ispitivanja podvrgavaju se sva vozila koja se u Republiku Srbiju uvoze kao upotrebljavana.

Ispitivanje vozila

Bilo koje vozilo čiji izgled i performanse su menjane tokom vremena, moraju da prođu svojevrsno ispitivanje na Zakonom definisanom ispitnom mestu za kontrolisanje i ispitivanje dvotočkaša i četvorotočkaša.

Na tehnički pregled, odnosno ispitivanje i kontrolisanje vozila, neophodno je doći vozilom koje je prethodno oprano i očišćeno. Brojevi šasije i oznake motora moraju da budu jasno vidljive i lako uočljive.

Tek nakon detaljnog pregleda posle ispitivanja funkcionalnosti i kontrole vozila, ono će biti podvrgnuto tehničkom pregledu vozila i registraciji, ukoliko ona bude odobrena. Vozila koja su prepravljana moraju da budu podjednako funkcionalna i ispravna kao i fabrički proizvedena vozila.

TP Holliday - Najpovoljnije cene i najbolja usluga

Vršimo tehnički pregled svih vrsta vozila, kao i njegovo ispitivanje ukoliko je to potrebno, brzo, lako i jednostavno! Kod nas možete da zakažete tehnički pregled vozila i da ga registrujete bez odlaska u MUP.

Nalazimo se u Šapcu, ali vršimo registraciju vozila bez obzira na registraciono područje. Ujedno, posedujemo najmoderniju opremu za tehnički pregled vozila Hofman-Marinković.

Zakažite tehnički pregled i registraciju još danas, a plaćajte na odloženo! Najpovoljniji uslovi – samo u TP Holliday!