Loading

Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

015/31-31-32

info@tpholliday.com

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 9 - 15 | Nedelja: zatvoreno

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 09:00 - 15:00
Pozovite nas 015/31-31-32
Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

AMSS – POMOĆ NA PUTU

TP Holliday, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije (AMSS) organizuje i efikasnu pomoć na putu. Ako vam se na putu dogodila nezgoda, havarija ili kvar, onda je neophodno da bude izvršena promptna i hitna pomoć na putu.

Člansku karticu Auto-moto saveza Srbije možete da dobijete bez obzira na to da li obavljate tehnički pregled ili registraciju vozila. TP Holliday je zastupnik Auto-moto saveza, pa kod nas veoma brzo, lako i jednostavno možete da postanete član Auto-moto saveza Srbije. Ova usluga dostupna je za sva vozila.

USLUGE AUTO-MOTO SAVEZA SRBIJE:

  • Šlepanje vozila;
  • Popravka vozila;
  • Pomoć na putu.
 

Zahvaljujući saradnji sa AMSS–om, TP Holliday obezbeđuje pomoć na putu za sva fizička i pravna lica koja su registrovala svoje vozilo kod nas. TP Holliday obezbeđuje člansku kartu Auto-moto saveza Srbije ukoliko vam je potrebna delotvorna pomoć na putu u Srbiji i inostranstvu. Ujedno kod nas možete kupiti celokupan članski paket AMSS-a pomoći na putu.

U slučaju članstva, AMSS organizuje i pruža potpuno besplatnu uslugu pomoći na putu i šlepanje vozila. To je jedini način za korišćenje svih privliegija članstva. Samo tako vozači ne rizikuju da budu eventualno oštećeni ili prevareni.

AMSS, uz saradnju sa TP Holliday-om, ima na raspolaganju oko stotinu vozila za pružanje pomoći na putu i šlepovanje. Vozila će u najkraćem mogućem roku biti na zahtevanoj adresi.

Sva vozila su spremna da istog trenutka krenu po vas. Takođe, sva vozila za pružanje pomoći na putu opremljena su savremenom opremom za dijagnostikovanje i otklanjanje kvarova na licu mesta. Ujedno, vozila poseduju najmoderniju opremu za šlepovanje havarisanih, oštećenih ili neispravnih vozila.

Pomoć na putu - Šta sve podrazumeva? 

TP Holliday, u saradnji sa AMSS-om, pruža pomoć na putu kada vozilo nije u voznom stanju. Odnosno, kada je vozilo nepodobno za nastavak vožnje. Postoje više vrsta pomoći na putu, u zavisnosti od vaših potreba i zahteva.
  • Šlepanje i transport vozila. Uz efikasnu uslugu šlepovanja, vaše vozilo će biti u najbržem roku prevezeno na najbližu adresu za servis, tehnički pregled, popravku, ispitvanje vozila.
  • Paljenje akumulatora. U slučaju da vam se na putu isprazni akumulator, biće vam dostavljen nov akumulator ili će postojeći biti pokrenut.
  • Dostava goriva. U slučaju da na putu ostanete bez goriva, a nije vam u blizini benzinska pumpa, biće vam pružena usluga pomoći na putu.
  • Pumpanje guma. Prema važećim zakonskim propisima u Srbiji, neophodno je da u vozilu imate rezervnu gumu. Međutim, u slučaju da nemate odgovarajući alat ili mehanizam za zamenu probušene ili ispumpane gume, biće vam pružena adekvatna pomoć na putu.
  • Bravarska usluga, odnosno usluga otključavanja vozila. Ukoliko je vaše vozilo u blokadi, profesionalci će vam pomoći da otključate vozilo.
  • Usluga vučenja vozila. U slučaju da ste zaglavljeni ili vam je kretanje sa vozilom na putu ograničeno, asistencija na putu podrazumeva i vučenje vozila uz upotrebu sajle i vinča/vitla.

Usluga pomoći na putu podrazumeva i popravke vozila u slučaju manjeg kvara, ali i prevoz vozača i putnika do zahtevane lokacije i čuvanje vozila.

Dodatne pogodnosti posedovanja članske kartice Auto-moto saveza Srbije

Ukoliko imate člansku karticu Auto-moto saveza Srbije ostvarujete pravo na brojne popuste u zemlji i inostranstvu.

POPUSTI U SRBIJI
U AMSS programu “Plati i uštedi
(servisi, hoteli, restorani i dr.) plaćanjem AMSS članskom karticom ostvarujete brojne popuste! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

POPUSTI U EVROPI
U programu “Show your Card” na 28.000 prodajnih mesta i kod 600 AMSS partnera (hoteli, restorani, rent-a-car i dr.) našom članskom karticom ostvarujete i do 40% popusta! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.